Nybygg

Stor Bygg nord AS har solid erfaring i oppføring av nye boliger. Bygge nytt skal være en morsom og spennende prosess hvor byggherre opplever å virkeliggjøre boligdrømmen. Et godt etablert nettverk av arkitekter, ingeniører og andre håndverksgrupper gjør det mulig for firmaet å tilby komplette løsninger fra idé til ferdig bygg.  
Ønsker du nytt Hus, Hytte, Brygge eller Naust er vi seriøse aktører som bretter opp ermene og leverer kvalitet I bygg.
Vi har gode samarbeidspartnere i enhver yrkesgruppe, som gjør at vi får levert deg/dere komplette pristilbud og et hyggelig samspill.  

Vi kan levere nøkkelklare nybygg, hvor du kan finne blant annet leiligheter, rekkehus og eneboliger. Ved oppføringen av prosjektene ønsker vi å involvere deg tidligst mulig i prosessen slik at du har mulighet til å sette ditt eget preg på prosjektet og vi får satt planene på plass.

Dersom du har en egen tomt som du ønsker å bygge på kan vi også hjelpe deg med dette.

Påbygg/tilbygg

Valg av materialer spiller inn på prisen og vil dessuten ha mye å si for hvordan den nye etasjen blir å se ut, og kvaliteten på den nye etasjen. Det anbefales at du tar deg god tid for å planlegge innkjøpet av materialer. Ved å undersøke markedet grundig, kan du oppnå gode priser ved å ta i bruk tilbud eller kampanjer, og ved undersøke mulighetene for rabatt. Ofte får en gode rabatter dersom en lar entreprenøren ta seg av innkjøpet, eller ved å kjøpe inn materialer i større mengder.
Skulle du gjerne hatt mer plass? Da kan et tilbygg på din nåværende bolig være løsningen. Vi er behjelpelige med alt fra idé og frem til ferdigstilling av prosjekt. Vi kommer gjerne på befaring og hjelper deg å finne den beste løsningen for din bolig.
Når man snakker om å bygge ut på boligen, er det fort gjort å blande tilbygg og påbygg.
Et tilbygg er en utvidelse av boligens grunnareal. Dette betyr at man bygger ut huset i bredden.
Vi bygger også påbygg til nye og gamle boliger i hele Tromsø. I moderne eller klassisk stil. Våre fagarbeidere utfører alt arbeid med profesjonelt håndlag og har lang erfaring til å takle alle utfordringer som kan oppstå når en bygger på eldre boliger. Gamle bygninger krever fagarbeidere som er løsningsorienterte.
Et påbygg innebærer å fjerne eksisterende tak, for så å bygge på en ekstra etasje over boligen.

Renovering/rehabilitering

Trenger din bolig en oppgradering i form av ny kledning, nytt tak, eller andre innvendige arbeider? Vi i Stor Bygg nord AS tar på oss mange forskjellige rehabiliteringsoppdrag, og har mange gode samarbeidspartnere innen alle aspekter av slike oppdrag. Ønsker du å rehabilitere hytta? Vi kommer gjerne på en befaring og ser over huset eller hytten. Sammen med kunden finner vi løsninger som passer for deg. Basert på befaringen vil vi gi deg et uforpliktende tilbud. 

Stor Bygg nord AS utfører oppussing og rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle og punkterte vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut og utbedres.

Gulv

Vi utfører pussing og legging av gulv, og har lang erfaring innen dette.

Vinduer: Har du en punktert rute?

Isolerglass er avhengig av at kantforseglingen er tett. Om denne svikter, vil det hurtig dannes dugg mellom glassene. Slik duggdannelse vil føre til at glassene blir stygge og delvis ugjennomsiktige. Ruten bør da byttes ut før det samler seg vann mellom glassene.

Stor Bygg nord AS skifter punkterte og knuste ruter, rimelig og effektivt

Dører

Ved å bytte gamle dører ut med nye, vil man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lydtette dører.

Kledning

Vi skifter utvendig kledning for deg, og setter utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdigmalt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Tak

Uten et tett tak vil huset få skader relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, så vi legger nytt tak før dette problemet oppstår.

Garasje

Vi hjelper deg å velge ut riktig type garasje, frittstående eller som en del av huset, med eller uten isolering. Det finnes et stort spekter å velge fra. Ønsker du å bytte din gamle garasjeport? Vi kan hjelpe deg med det, og ny garasjeport blir montert fra Alutech Garasjeport.